• Facebook - White Circle

©2015 Globalista Konyha /// Minden jog fenntartva

October 24, 2019

January 30, 2019

November 16, 2018

October 17, 2018

March 30, 2018

January 16, 2018

November 10, 2017

April 11, 2017

April 5, 2017

November 28, 2016

Please reload

Recent Posts

Eran

September 25, 2014

 

Áprilisban már mindenki a tavaszról és a meleg nyári estékről álmodott, ezért kimerészkedtünk a vízre. Az A38-as hajó tényleg egy különleges helyszín, csodás terekkel. A vacsora az étteremben volt, de vágyunk rá, hogy egyszer még a kiállítótérben is csináljunk egy vacsorát.  Az idővel szerencsénk volt és újra visszatértünk a Közel-keletre Eran Tibi-vel aki az ismerősnek tűnő név ellenére sem magyar, hiszen a Tibi a vezetékneve.

 

Eran a vacsorák után még Budapesten maradt egy kicsit turistáskodni és beugrott Mautner Zsófihoz az Ízes Élet forgatására, ahol elkészítették az A38-on felszolgált menü desszertjét.Ezt nemcsak a desszert miatt, de Eran tükörtojásos polója miatt is érdemes megnézni.

http://www.rtlklub.hu/musorok/izeselet/videok/252369

 

A borokat és a rokonait ifj. Kamocsay Ákos hozta. Kár, hogy nem hozott egy kicsit  több üveggel, mert vitték volna, mint a cukrot. 

 

In April when everyone was dreaming about springtime and warm summer nights, we ventured onto the water. The A38 ship is a really special venue with its wonderful spaces. The dinner was in the restaurant but we hope to organize a pop up dinner in the exhibition space which has amazing potentionals. We were lucky with the weather and Eran Tibi’s menu took us back to the Middle East. Tibi is not Hungarian although his name is very familiar to a Hungarian ear.

 

After the dinners Eran stayed in Budapest for a few days to relax and look around. He was also a guest chef in Zsofia Mautner’s daily TV Show Ízes Élet, where Eran and Zsofi prepared the dessert served on A38 a few days earlier. The dessert itself is reason to watch the show, but it is also worth checking out Eran's t-shirt with the eggs. http://www.rtlklub.hu/musorok/izeselet/videok/252369

 

The wines came from Mór by Ákos Kamocsay Jr. Too bad he didn’t bring some extra bottles of wine. He could’ve sold them quickly.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Follow Us
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square