top of page
Search
  • Writer's pictureJudit

Anna


Novemberben volt 1 éve, hogy megrendeztük a első vacsorát a Murciban. Fantasztikus érzés, hogy eljutottunk idáig és egy olyan szakács is szivesen eljött, mint Anna Hansen a londoni The Modern Pantry étteremtulajdonosa/patron chef-je. El kell mondanom, hogy soha szakáccsal ilyen könnyű dolgunk még nem volt. Anna a fúziós konyha királynője, aki könnyedén párosítja az európai alapanyagokat, fűszereket a távol-keletivel, az ausztrállal, vagy akár az indiaival.

A Terminál volt az eddigi legnagyobb befogadó étterem, ahol főztünk és ahol nagyon örültek nekünk. Csodálatos helyszín volt minden szempontból. Szép, profi és mindenki szuperkedves.

Az események előtt mindig folyamatosan aggódunk és izgulunk, amit szerencsére igencsak tompított, hogy a vacsorák előtt két héttel már láttuk, hogy itt telt ház lesz, és így is lett. Köszönjük mindenkinek aki eljött! Már készülünk is a következőre.

Mit tanultunk? Novemberben kétszer gondoljátok meg, hogy articsókát akartok-e főzni, főleg ha 100 db kell belőle.

We had our first pop-up event exactly one year ago last November in Murci Wine Room. It is a fantastic feeling that we have gotten this far and we are grateful that Anna Hansen, owner/patron chef of The Modern Pantry restaurant in London accepted our invitation. We must admit that we never had a chef as easygoing as Anna. She is the queen of fusion cooking, who breezily pairs European ingredients and spices with ingredients and spices of the Far East, Australia or even India.

Terminal Restaurant & Bar has been the largest establishment to date as a Globalist Kitchen location and they were happy to host us. It is a wonderful venue in all aspects. It has a unique design, and everyone is supremely professional, kind and helpful.

We are in constant worry and excitement before each event, but this time we were calm and collected since two weeks prior to the dinners it was clear we were looking at sold-out evenings. We would like to offer our thanks to all of our wonderful guests. We are already preparing for our next event. Oh, and here is something that have learned from Anna’s dinner: think twice if you want to cook 100 artichokes in November in Hungary!

Balogh Róbert Fotó:

_BRP2889_287.jpg

_BRP2822_211.jpg

_BRP2698_071.jpg

_BRP3080_499.jpg
_BRP3177_635.jpg
_BRP3224_729.jpg
_BRP2238.jpg
_BRP2382.jpg


10 views0 comments

Recent Posts

See All

Saori

Maria

bottom of page