Search
  • Judit

Eran


Áprilisban már mindenki a tavaszról és a meleg nyári estékről álmodott, ezért kimerészkedtünk a vízre. Az A38-as hajó tényleg egy különleges helyszín, csodás terekkel. A vacsora az étteremben volt, de vágyunk rá, hogy egyszer még a kiállítótérben is csináljunk egy vacsorát. Az idővel szerencsénk volt és újra visszatértünk a Közel-keletre Eran Tibi-vel aki az ismerősnek tűnő név ellenére sem magyar, hiszen a Tibi a vezetékneve.

Eran a vacsorák után még Budapesten maradt egy kicsit turistáskodni és beugrott Mautner Zsófihoz az Ízes Élet forgatására, ahol elkészítették az A38-on felszolgált menü desszertjét.Ezt nemcsak a desszert miatt, de Eran tükörtojásos polója miatt is érdemes megnézni.

http://www.rtlklub.hu/musorok/izeselet/videok/252369

A borokat és a rokonait ifj. Kamocsay Ákos hozta. Kár, hogy nem hozott egy kicsit több üveggel, mert vitték volna, mint a cukrot.

In April when everyone was dreaming about springtime and warm summer nights, we ventured onto the water. The A38 ship is a really special venue with its wonderful spaces. The dinner was in the restaurant but we hope to organize a pop up dinner in the exhibition space which has amazing potentionals. We were lucky with the weather and Eran Tibi’s menu took us back to the Middle East. Tibi is not Hungarian although his name is very familiar to a Hungarian ear.

After the dinners Eran stayed in Budapest for a few days to relax and look around. He was also a guest chef in Zsofia Mautner’s daily TV Show Ízes Élet, where Eran and Zsofi prepared the dessert served on A38 a few days earlier. The dessert itself is reason to watch the show, but it is also worth checking out Eran's t-shirt with the eggs. http://www.rtlklub.hu/musorok/izeselet/videok/252369

The wines came from Mór by Ákos Kamocsay Jr. Too bad he didn’t bring some extra bottles of wine. He could’ve sold them quickly.


12 views0 comments

Recent Posts

See All
  • Facebook - White Circle

©2015 Globalista Konyha /// Minden jog fenntartva