top of page
Search
  • Writer's pictureJudit

Egy év


globalistakonyhalogo.jpg

Azt hiszem két évkezdet van. Az egyik a naptári, január 1-én, a másik pedig az iskola kezdet szeptember 1-én. Nyugodtan állíthatom, hogy a szeptemberi éppen olyan örömteli, mint a januári, sőt még fogadalmak is vannak, mint például a miénk, hogy „hogy márpedig hétközben nincs ipad vagy tablet“. Ennek fényében viszont a januári fogadalom, hogy lefogyok x kg-ot, már nem is tűnik olyan nehéznek, mert a fehér kenyér nem dumál vissza a 9 éves és az 5 éves viszont nagyon is!

Szóval pont egy éve indítottuk Pannával a Globalista Konyhát, ami meg kell mondjam sokkal hosszabbnak tűnik. Mielőtt nekifognánk a második évnek, mindenkinek nagyon köszönjük a dícsérő, támogató szavakat és persze, azt, hogy eljöttetek. Sokat jelent, hogy sokan nem is csak egy, hanem több vacsorára is eljöttek. Az utóbbi pár hónapban megtöbbszöröződött a facebook like-jaink száma, ami persze a 0-ról indulva nem volt nehéz, ezért szeretnénk egy kicsit összefoglalni, hogy mit is csináltunk eddig, azoknak, akik csak az utóbbi időben találtak ránk. Megpróbálunk mindegyik vacsoráról összeállítani egy blog bejegyzést, amiből biztosan kiderül majd, hogy mi, hogy éltük meg ezt a hosszú évet és az is, hogy szivünket lelkünket beletettük. Az is kiderül majd, hogy milyen sok ember munkájára van szükség ahhoz, hogy egy-egy ilyen vacsora elkészüljön/létrejöjjön. Sorban jön majd mindenki: Josh Katz, Tom Catley, Eran Tibi és Ben Spalding.

I think we start every year twice. The first is by the calendar in January and the other, when the kids go back to school on 1st September. The second is just as joyful as the one in January. There are even vows, like ours, that „During the week there is no ipad, tablet! “. In light of this, however, the pledge in January, „ losing weight x kg“, does not seem so difficult, because the white bread is not talking back but the 9-year and 5-year old, however, very much!

So exactly a year ago we launched the Globalist Kitchen/Globalista Konyha with Panna, and I must say it seems much longer. Before we start the second year, we would like to thank you very much for all the praise, support and kind words regarding the dinners. It really means a lot to us that many people did not come just once, but several times. In the last few months our facebook likes have multiplied, which of course wasn’t difficult from 0. Although it gives us a good reason to summarize what we have done so far, for those who have just found us recently. We are trying to compile each meal in a blog post, which will surely show, that we enjoyed it so much, we put our heart and soul in it. However you will see how many people worked hard to put together these unique events.

The list is: Josh Katz, Tom Catley, Eran Tibi and Ben Spalding.

pannaésén.jpg
pannaéséncsopak.jpg


19 views0 comments

Recent Posts

See All

Saori

Maria

bottom of page